Lazada Malaysia

Saturday, March 23, 2013

Home » » MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


SENARAI PENAJA MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara :



Tarikh Tutup Giveaway : 31hb Mac 2013

19 sweet comments:

Mrs Velentine said...

good luck solehah Kak MV dr segmen sama

Diana Azis said...

Salam singgah & salam kenal...diana pun join GA yang sama..best of luck :)

Mohd Hakim said...

Good luck,selamat bersegmen solehah
dari segmen sama

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...kakak datang dari GA yang sama...

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Cik Nur™ said...

semoga berjaya solehah....

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Deqla Manjew said...

good luck!

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aLamS LegacY said...

salam ziarah dr GA yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

adzairdawati makdara said...

As salam
Di sini Mak Dara nak maklumkan bahawa mak baru saja mengumumkan 20 daripada 60 pemenang untuk GA Mak Dara itu. Mak nak mengucapkan TAHNIAH kerana telah terpilih menjadi salah seorang pemenang bagi GA MAK DARA Malaysia's Next Top Lucky Blogger" Senarai para pemenang terdapat di entry ini http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

Tahniahhhhhhhhhh!!!

Nabila Medan said...

Blogwalking! Wah tahniah sebab tersenarai :) http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

Mas Zull said...

assalamualaikum solehah...tahniah2 sbb berjaya dlm segmen mak dara ni yer...:)

sila tinggalkan detail nama,alamat,no telefon di facebook mama utk proses penghantaran hadiah nyer yer...
FB : maszull Mohd Noah

Diari Si Froggie said...

Aida dari GA yang sama.. la nie baru ada masa nak terjah setiap blog blogger yang join GA nie :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen MAKDARA! sori.. terlewat la.. hehe..
www.dayangdeno.blogspot.com