Lazada Malaysia

Monday, January 28, 2013

Home » Pergi Ke Ipoh - Punca Jarang Update Entry Blog

Pergi Ke Ipoh - Punca Jarang Update Entry Blog

Assalamualaikum.

Apa khabar semua. Harap semuanya sihat sejahtera. Jika korang selalu lawat sini, pasti korang tertanya-tanya kenapa saya agak jarang update blog sekarang ni kan. Selalunya setiap hari. Ini kerana saya perlu selesaikan beberapa tugasan dalam bulan Januari ni pada setiap minggu untuk lima minggu yang lepas secara berturut-turut. Berulang-alik dari Teluk Intan ke Ipoh pada setiap hari Sabtu. Fuhhh penat!

Free Treatment dari London Weight Management
(28 Disember 2012)



Free Treatment dari Yun Nam Hair Care
(28 Disember 2012 & 12 Januari 2013)



Free Treatment dari Mayfair
(26 Januari 2013)




Semua ni lah yang saya kena selesaikan + tebus rebate RM200 telefon pintar. Tak sangka pulak tawaran ni dapat betul-betul.hahaha semua ni dapat percuma secara tak sengaja. Saya akan ceritakan bagaimana semua ni terjadi...

" Pada suatu hari, saya dan kawan saya pergi ke kedai kerana ingin membeli buku disebabkan tiada bahan bacaan di rumah sewa. Saya beli majalah Remaja dan kawan pula beli suratkhabar Harian Metro edisi Rabu. Selepas selesai baca majalah Remaja, saya pinjam suratkhabar yang dibeli oleh kawan untuk baca. Baca dan baca, kemudian saya terjumpa ketiga-tiga tawaran di atas. Kredit hp pun banyak masa tu, mulalah tangan ni menggatal nak cuba. Selang beberapa jam, pihak London Weight telefon suruh datang buat treatment dalam bulan Disember saje. Kemudian diikuti oleh pihak Yun Nam dan Mayfair. Sudah! Terkedu saya masa tu tak tau nak cakap apa. Saya pun tanyela kawan saya, apa perlu saya buat. Tapi kawan saya cuma gelak sebab dia tak sangka yang saya akan mesej tawaran-tawaran ni. Saya tak da pilihan lain. Jadi saya kena terima jugak la.hahaha Dan bermula minggu ni, semua tugasan ni selesai. Alhamdulillah... "

Teluk Intan

Tunaikan Cek Nuffnang
Redeem Baucer Spa di Fyn's Beauty Aura Spa



Ipoh

Redeem Free London Weight Treatment
Redeem Free Yun Nam Hair Care Treatment
Redeem Free Mayfair Treatment
Beli Kamera - Azikok Photo Enterprise
Beli Langsir - Nagoya Textile
Redeem Rebat RM 200 - Maxis Centre Ipoh


* Masih ada satu tugasan lagi. Nak berehat dulu sebab saya nak blogwalking dan edit blog ni. Nantikan kunjungan saya.. :)

26 sweet comments:

Pen Biru said...

biar betul semuanya free..setau sy treatment aje free..brg2 tetap kn a byr..untunglah

Solehah Shamsuddin said...

Sekali je dpt treatment free untuk setiap ketiga-tiga tawaran di atas. Hanya London weight dan Yun nam je bg produk free selepas treatment. cuma Mayfair je xbagi.hehe xsgka dapat semua ni... :)

nea lopah said...

tk penah cuba lagi...nnti nk try sms lah no tu...Thanks 4 sharing.

adza irdawati said...

wahhhh besttttnyaaaa

Azza Afdzal said...

pernah gak dulu anta sms tuk mak tp sampai skrg xpnh dapat pun...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah free semua tu..dengar mcm best tu solehah oiii

Cik Nur said...

wahh..bertuahnya solehah...
rezeki semua ni...

lepas ni boleh try lagi ke tak..?
hihihihih

Mrs Velentine said...

teringat kat abg haikal yg dok suruh MV pergi london weight management

Cendol said...

wah untunglah dpt buat treatment kat london weight management!!

Solehah Shamsuddin said...

@nea lopah eh jangan msg dah num di atas ni. promosi ni dah tamat...

Solehah Shamsuddin said...

@Azza Afdzal eh xpenah dapat? awatla solehah yg sje2 msg ni dapat lak ye, padahal nk je bg org len. tapi xleh nk exchange dgn orang len...

Solehah Shamsuddin said...

@Cik Nur xboleh dah syg. ni promosi akhir tahun lps...

Solehah Shamsuddin said...

p/s : Promosi ni dah tamat tau, kawan-kawan. Saya mesej tawaran ni tahun lepas. Jadi saya cuma boleh tebus free treatment ni pada bulan disember tahun lepas dan sehingga bulan Januari ni saje. Sebab tu semua free treatment saya dah siap tebus pada bulan ni...

lelamaisara said...

wah untung la solehah..:)

Chic Na said...

bestnya semua free.. ;)

Che Rosliza Che Mat said...

free ke...seronoknya...

siti fatima Arifin said...

wau..bestnyer... free.

Deqla manjew said...

wahh bertuahnye solehah.. smua FREE yer.. untung la...

Cinta Misteri said...

ni lah org kata tuah ayam nmpk di kaki....tuah solehah dpt semua free

kayyana said...

byknye tawaran... rezeki btul ni.. hihihi... pnt tp berbaloi kn...

Solehah Shamsuddin said...

@Deqla manjew hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

@Cinta Misteri hehe ye CIM. bersyukur sgt dpt smuanya free

Solehah Shamsuddin said...

@kayyana yup mmg berbaloi sebab semua treatment ni spatutnya mencecah RM 500 lbih. tp xsgka dpt free semuanya :)

aReLaN said...

bukan main banyak lagi tugasan. nak jugak benda free gitu.bila la nak dapat kan.wuuuu

Misz Mieza said...

Wah! Murah sungguh rezeki Solehah nampaknya ni.. =)

Yana Libra said...

wah..murah rezeki~ :)