Lazada Malaysia

Thursday, January 31, 2013

Home » » Cash Out Nuffnang Kali Kedua

Cash Out Nuffnang Kali Kedua

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, saya berjaya cash out Nuffnang untuk kali kedua. Walaupun earning kali ni sedikit berbanding earning pertama, lepas juga untuk saya cash out kan. Tapi masih tiada BE. Apa-apapun terima kasih Nuffnang! :)



Keyword untuk hari ini - Keyword di bawah ni masih muncul setiap minggu sejak dari bulan lepas. Keyword yang baru muncul "Awak I never get jealous bila diorang". Eh, apakah jenis keyword ni? haha saya pun tak tahu. Apa-apapun, keyword mengenai "Nasi Arab" masih bertakhta dalam blog ni. Wah, terima kasih banyak-banyak... :)


p/s : Teringin nak dapat BE untuk bulan Februari nanti. Sudi-sudikanlah klik iklan Nuffnang saya lagi ye... Contest Terbaru - Hadiah RM 100

15 sweet comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah~

Seneorita Baharin said...

tahniah dear... :) btw follow u..chantek blog awk!

Cinta hazanis said...

tahniah awak.:)

kayyana said...

tahniah yerk..sekurang kurangnye awak berjaya jgk cashoutkan nuffnang.. 2 kali lak tu.. hihih..smoga murah rezeki ye

Sally Yatiey said...

tahniah ;D

Fieda Rafli said...

tahniah ye solehah dapat cashout..

lelamaisara said...

tahniah..nape la akak punye still 6 ringgit je..huhuuuu

Cik Nur said...

tahniah solehah..Nur pun dah cashout..

dan sama masih belum ada BE baru..huhuhu

Lynn said...

Hmm dik..k.lyn tak reti camna nak dapatkan cash tu..jelesnya..hehehe

Chic Na said...

bestnyaa.. eh pelik2 btul keyword.

izan mama mia said...

wah dh boleh cashout

Mrs Velentine said...

tahniah..dah cashout dua kali..akak try cashout lagi sebab hari tue kena reject

Misz Mieza said...

Bestnya dapat cashout dua kali dah.. Mieza still lagi merangkak2 kumpul earning.. Ntah bila la dapat cash out.. Huhu..

Eca Dwinky Asha said...

wahhh.dah dua kali tu.bila nak belanja akak ne :D

N.Aima K said...

wah boleh la buat giveaway mcm ni :)