Lazada Malaysia

Tuesday, October 16, 2012

Home » , , » Tutorial : Daftar Program Affiliate Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi

Tutorial : Daftar Program Affiliate Mentor Jutawan Bersama Irfan Khairi


Teringin nak jadi jutawan, tapi tak tahu bagaimana? Jangan risau. Pakar Perniagaan Internet En.Irfan Khairi ada jalan penyelesaiannya. Apa kata korang semua ikut saya untuk sertai affiliates ini yang dianjurkan sendiri oleh En.Irfan Khairi. Alhamdulillah, setakat ini income yang diterima cukup memberangsangkan. Nak join juga? Apa kata korang ikut langkah-langkah di bawah ye...

1. Bukak link INI.

2. Di bahagian "Referrer Id", sila isikan : bc19158dIsi kesemua butiran yang diperlukan, sila abaikan bahagian "Tax SSN/EIN (USA only)"Kemudian klik submit.

3. Kemudian selesai mendaftar, korang akan dapati seperti di bawah.



4. Buka emel korang. Kemudian sila check bahagian inbox emel mengenai "Mentor Jutawan". Sila lihat username dan password yang diberikan. (Sila jaga elok-elok emel ini, jangan sampai terbuang!)

5. Log in dengan username dan password yang diberikan, DI SINI.

6. Siap! Korang ambil lah link untuk dipromotekan nanti di bahagian "Banners".

7. Selamat mencuba... :)

11 sweet comments:

Deqla manjew said...

wahh.. bgs ni... selmt mencuba solehah... =)

Yana Aina said...

mcm manrik jerk ^^

dya bunga said...

kurg fhm lh..huhu

are_lin@yu said...

sllu dpt msg dr IK. ni..hihi

izan mama mia said...

err...takut nak cuba..

Cik Nur said...

menarikk..!
selalu cik nur baca buku IK je...

kinara kinatara said...

wah..jutawan2...:)

selamat mencuba akak:)

Deq's Qienz said...

mcm best jew, tapi takut gak nk try.

beloGIsam said...

dapatkan bertih jagung anda n vote d http://belogisam.blogspot.com..tq

miz ruha said...

langgan emel dari IK aje... ^_^

Che Rosliza Che mat said...

semoga impian tercapai menjadi jutawan...