Lazada Malaysia

Thursday, April 19, 2012

Home » Barang Garnier Untuk Direbut #3

Barang Garnier Untuk Direbut #3


Assalamualaikum dan hai semua.
Siapa-siapa yang suka barangan free, mari rebut DI SINI.

Boleh rebut sampai hari :
JUMAAT MINGGU DEPAN ( 27 APRIL 2012)
Pemenang : Cabutan Bertuah

Hadiah Barangan Garnier Untuk Direbut # 3 ialah :
1. MILKY LIGHTENING DEW 150 ML
2. Garnier Light Pure Lemon Essence + Snowpine White Sauce

Kak Pupel sayang, agak-agaknya bila Solehah boleh dapat barang Garnier dari akak ni ye. Makin lama mata ini terasa berkobar-kobar berusaha nak dapatkan barang Garnier dari kak Pupel ini. Bila la agaknya barang ini nak dapat ke tangan Solehah. Kak Pupel, Solehah sebenarnya dah lama tak lawat blog akak. Solehah mintak maaf tau. Solehah baru baik demam ni. Sebab tu kalau akak tengok blog Solehah sekarang banyak entry yang baru update. Maklumlah mata segar selepas demam.hehe Akak, Solehah nak hadiah ini. Minta-minta link blog Solehah naik.fuhhh kanan fuhhh kiri. Amin...

4 sweet comments:

Cik Nur said...

Semoga kita bertuah solehah.. :)

hehehe...ape...cik nur faham solehah bz..cik nur xamik hati pun..

jgn risau, cik nur xrasa pun solehah sombong... :)

cik nur kalau BW..mmg akan ke semua blog yg ade dlm bloglist... :)

jgn marah ye kalau cik nur selalu buat semak kat chat box solehah..

Solehah Shamsuddin said...

hehe xdala.solehah lg ske org penuhkan chatbox solehah.sbb solehah rs entry solehah cme penuh dgn contest,GA ataupun segmen je.solehah xkisah nk komen kt mane2 pn.skrg ni solehah bru selesai wat tesis.skrg cme tinggal satu subjek sje lg utk solehah selesaikan pembelajaran. doakan solehah berjaya ye.Amin

etuza said...

Asalamualaikum.
Tq ke blog pesona. Dalam GSF SS di bawah sekali dalam list tu, ingat tak ada entry sebab tak pernah naik ke atas, sebab bila kita updated akan naik kan entry kita yg terbaru. Maaf tak perasan ya, nanti saya cuba cek link url tu..dan tick mana2 patut ya.

Solehah Shamsuddin said...

waalaikumussalam cikgu,utk pengetahuan cikgu,solehah nya blog ini guna blogskin,jd untuk setting bloglist sepeti dalam blog cikgu mmg xkn muncul new entry solehah.its ok cikgu.cikgu masih leh tgk melalui dashboard.dlm dashboard,entry yg solehah wt msih leh dilihat.